Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Korak naprijed u izgradnji još čvršćih veza između Crne Gore i Slovenije

Razgovarano je o jačanju bilateralnih odnosa, razmjeni najboljih praksi i iskustava, kao i o mogućnostima unaprjeđenja socijalne politike u oba naša društva

U Ministarstvu rada i socijalnog staranja je održan sastanak ministarke Naide Nišić sa ambasadorkom Slovenije Bernardom Gradišnik, a tokom sastanka istaknute su važne teme koje se tiču saradnje između naše države i Slovenije u oblasti rada, socijalne zaštite i ostalih povezanih sektora.

Razgovarano je o jačanju bilateralnih odnosa, razmjeni najboljih praksi i iskustava, kao i o mogućnostima unaprjeđenja socijalne politike u oba naša društva.

“Ministarka je izrazila zahvalnost ambasadorki na dosadašnjoj saradnji i istakla spremnost Ministarstva da nastavi rad na jačanju partnerskih odnosa sa Slovenijom u cilju unaprjeđenja životnih uslova naših građana”, navodi se u saopštenju.

Ambasadorka Gradišnik je istakla važnost ovakvih sastanaka i izrazila uvjerenje da će saradnja između naših država nastaviti da se razvija na obostranu korist.

“Ovaj sastanak predstavlja korak naprijed u izgradnji još čvršćih veza između Crne Gore i Republike Slovenije, te smo uvjereni da će rezultirati konkretnim akcijama i poboljšanjem kvaliteta života naših građana”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve