Srijeda, 17 Aprila, 2024
Rubrika:

Koprivica na čelu Koordinacionog tijela za praćenje igara na sreću, Đeljošaj zamjenik

Vlada je danas donijela odluku o obrazovanju Koordinacionog tijela za zaštitu i unapređenje javnog interesa u oblastu priređivanja igara na sreću

Vlada je danas donijela odluku o obrazovanju Koordinacionog tijela za zaštitu i unapređenje javnog interesa u oblastu priređivanja igara na sreću. Na čelu tog tijela je Momo Koprivica potpredsjednik Vlade za politicki sistem, pravosude i antikorupciju, a Nik Đeljošaj potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog je njegov zamjenik.

U Koordinacionom tijelu su i Dragoslav Šćekić potpredsjednik Vlade za demografiju i made i ministar sporta i mladih, Novica Vuković ministar finansija, Danilo Šaranović ministar unutrašnjih poslova, Anđela Jakšić Stojanović ministarka prosvjete, nauke i inovacija, Vojislav Šimun ministar dravija, Danko Dragović v.d. generalnog direktora Direktorata za igre na seću, koordinaciju i izvjestavanje o neformalnoj ekonomiji i drzavnoj pomoci u Ministarstvu finansija, Mirjana Maslovar sajetnica potpredsjednika Vlade za rad, obrazovanje, zdravstvo i socijalu, Mile Nedović v.d. direktora Uprave za igre na sreću, Aleksandar Radovic rukovodilac Sektora za finansijsko – obajestajne poslove u Upravi policije, Ana Vujošević direktorica Uprave za inspekcijske poslove, Marko Čađenović direktor Javne ustanove za smjestaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica, Aleksandra Pavićević samostalna savetnica u Kabinetu potpresjednika Vlade za politički sistem, pravosude i antikorupciju, sekretarka Koordinacionog tijela.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve