Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Komunalna inspekcija pojačala kontrolu nepropisnog parkiranja na autobuskim stajalištima

U skladu sa tim, kako je saopšteno iz Glavnog grada,  inspektori za drumski saobraćaj Komunalne inspekcije tokom prošle nedjelje izdali su 17 naloga za nepropisno parkiranje na autobuskim stajalištima

Komunalna inspekcija Glavnog grada, u sklopu redovnih aktivnosti kontroliše i sankcioniše nepropisno parkirana vozila na autobuskim stajalištima koja onemogućavaju prijem i iskrcavanja putnika na autobuskim stajalištima iz vozila, i nalaze se na udaljenosti manjoj od 15 metara ispred ili iza obilježenih stajališta namijenjenih za linijski, gradski i prigradski prevoz putnika.

U skladu sa tim, kako je saopšteno iz Glavnog grada,  inspektori za drumski saobraćaj Komunalne inspekcije tokom prošle nedjelje izdali su 17 naloga za nepropisno parkiranje na autobuskim stajalištima.

“U narednom periodu, sprovodiće se pojačana kontrola nepropisno parkiranih vozila na autobuskim stajalištima i sankcionisaće se nesavjesni vozači, a sve sa ciljem unapređenja saobraćajne kulture i povećanja bezbjednosti učesnika u saobraćaju na teritoriji glavnog grada”, kazali su iz lokalne uprave.

Podsjećaju da u prethodnom periodu rad te službe Glavnog grada, unaprijeđen je za još jedno specijalno vozilo “pauk”, koje olakšava obavljanje svakodnevnih aktivnosti koje se odnose na kontrolu i sankcionisanje nepropisnog parkiranja vozila na teritoriji Podgorice.

“Apelujemo na građane da budu odgovorni i savjesni vozači i propisno parkiraju svoja vozila na za to predviđenim mjestima”, poručuju  iz Glavnog grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve