Subota, 24 Februara, 2024
Rubrika:

Klikovac Čađenoviću: Odgovornost nećete izbjeći

''Naš cilj je da zaštitimo ustanove od nekompetentnih direktora koji ovakve ustanove gledaju kao dio političkog plijena shodno koalicionim kvotama''

Nakon što su podgoričke Socijaldemokrate (SD) i Liberalna partija (LP) zatražili razrješenje direktora Javne ustanove (JU) “Kakaricka gora” Marka Čađenovića jer su neki korisnici te javne ustanove koristili droge, Čađenović poručuje da je riječ o političkoj manipulaciji, te da je riječ o neosnovanom pokušaju diskreditacije ustanove. Na to mu je Andrija Klikovac, šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada, poručio da odgovornost neće izbjeći.

“Odlično direktore. Nijeste odgovorni za nešto što se dešava u ustanovi kojom rukovodite ili ipak neko NN lice rukovodi? Više ustanove ne treba da imaju direktore jer su direktori nenadležni za dešavanja u istim (ne osjećaju odgovornost)…Naš cilj je da zaštitimo ustanove od nekompetentnih direktora koji ovakve ustanove gledaju kao dio političkog plijena shodno koalicionim kvotama. Odgovornost nećete izbjeći”, naveo je Klikovac na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve