Subota, 13 Aprila, 2024
Rubrika:

Joković osudio napad na maloljetnike iz Sarajeva: Ovakvi izolovani slučajevi nijesu ogledalo Crne Gore

Uputio je izvinjenje mladićima i njihovim roditeljima uz iskrenu želju za brz oporavak

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i predsjednik SNP-a, Vladimir Joković, osudio je napad na maloljetnike iz Sarajeva koji se dogodio u Baru, gradu koji je, kako je kazao, uvijek bio pozitivan primjer multivjerskog i multinacionalnog sklada, što izaziva dodatnu zabrinutost.

Takođe, uputio je izvinjenje mladićima i njihovim roditeljima uz iskrenu želju za brz oporavak.

“Ova situacija ima dodatnu težinu, samim tim što su u pitanju sportisti koji su došli u Crnu Goru na pripreme, uz minimum očekivanja da je njihova bezbjednost neupitna. Ovakvi izolovani slučajevi nijesu ogledalo Crne Gore i u Crnu Goru su svi dobrodošli, naročito mladi sportisti koji bi uvijek trebalo da uživaju maksimalnu podršku”, istakao je Joković.

Očekuje, kaže, efikasnu reakciju nadležnih institucija i naglašava da fizičko nasilje mora biti strogo sankcionisano.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Botkić
16.04.2023-20:54 20:54

To su tvoji četnici! Izdade li ih to, Joko hahahahah

COL
17.04.2023-09:08 09:08

Nije ,,izolovani slučaj” no kukavički napad rulje na mirane dječake, kojima se ne može oprostiti različitost i uspješnost. Samo nesoji, tihi podstrekači i inspiratori mogu zločin nazivati slučajem i tako relativizovati težinu kukavičkog čina, a to rade iz straha da isti ne izgube podršku glavnih organizatora mržnje, onih koji glasno u čoporu ili ispod glasa ono ka trbuhozborc kukavica pjevaju o kuknjavi Bula i Turaka. Zna ova spodoba dobro đe se zlo organizuje ko ga inspiriše i finansira, ko mu daje potporu i opravdava mržnju, ko kukavičluku rulje pripisuje nekakvu viteštinu i za osvetu Kosova ih regrutuju ka topovsko mesu… Pročitaj više »