Nedjelja, 3 Marta, 2024
Rubrika:

Jokić i Dukaj: U Kotoru se realizuje više projekata sa akcentom na unapređenje digitalizacije

Kako je saopšteno iz Opštine Kotor, Jokić i Dukaj su tokom sastanka razmijenili mišljenja o temama koje se odnose na funkcionisanje Opštine Kotor, na dostignuća i izazove, kao i o načinu kako da se izazovi prevaziđu

Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić danas je sa potpredsjednikom, Nebojšom Ševaljevićem, predsjednicom Skupštine opštine Kotor, Majom Mršuljom, glavnom administratorkom Marinom Bjeljom i v.d. sekretarke Sekretarijata za opštu upravu, Jelenom Janjić primio u radnu posjetu ministra javne uprave Marasha Dukaja, sa saradnicima.

Kako je saopšteno iz Opštine Kotor, Jokić i Dukaj su tokom sastanka razmijenili mišljenja o temama koje se odnose na funkcionisanje Opštine Kotor, na dostignuća i izazove, kao i o načinu kako da se izazovi prevaziđu.

Jokić se zahvalio na interesovanju i posjeti i naglasio da se u Opštini realizuje više važnih projekata sa akcentom na unapređenje digitalizacije.

Prema njegovim riječima, u ovom trenutku za većinu procesa postoji digitalna pisarnica.

On je govorio o broju zaposlenih u odnosu na manjak eksperata iz raznih oblasti i naglasio je da pronalaze načine u zakonodavnom okviru za rješavanje stambenih i drugih egzistencijalnih pitanja zaposlenih u svim oblastima djelovanja javne uprave.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve