Nedjelja, 14 Aprila, 2024
Rubrika:

Jakšić-Stojanović sa Ramčilovićem: Podržaćemo projektne aktivnosti predložene od S. Makedonije na obostrani interes dvije zemlje

Jakšić-Stojanović je, kako navode iz MPNI, upoznala ambasadora Ramčilovića i o aktivnostima i ciljevima koji se u narednom periodu žele postići u oblasti unapređenja obrazovnog sistema na svim nivoima u Crnoj Gori, kroz njegovu predstojeću reformu

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija, prof. Anđela Jakšić-Stojanović, sastala se sa ambasadorom Republike Sjeverne Makedonije u Crnoj Gori, Zećirom Ramčilovićem.

“Tokom srdačnog i prijateljskog razgovora zaključeno je da postoji prostor za razvoj u oblastima od obostranog interesa, naročito u oblasti obrazovanja, nauke i inovacija. Ministarka Jakšić-Stojanović je takođe naglasila da će podržati sve projektne aktivnosti predložene od Republike Sjeverne Makedonije, na obostrani interes dvije zemlje”, saopšteno je iz Ministarstva.

Jakšić-Stojanović je, kako navode iz MPNI, upoznala ambasadora Ramčilovića i o aktivnostima i ciljevima koji se u narednom periodu žele postići u oblasti unapređenja obrazovnog sistema na svim nivoima u Crnoj Gori, kroz njegovu predstojeću reformu.

“Ambasador Ramčilović je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima Ministarstva u relativno kratkom vremenskom periodu, ukazujući na uspješnu dinamiku rada”, zaključuju iz MPNI.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve