Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

Isporučena bina i muzička oprema Filozofskom fakultetu

Ovakva podrška, prema njihovim riječima, podstiče kreativnost i inovativnost među studentima, pružajući im platformu za izražavanje i razmjenu ideja

U pitanju je, kako su naveli iz resora, donacija Vlade Koreje na osnovu projekta Kulturnog centra za Daleki Istok koji je pripremilo MPNI.

“Donacija bine i muzičke opreme Filozofskom fakultetu predstavlja izuzetno važan doprinos razvoju obrazovnih i kulturnih kapaciteta ove institucije. Ovaj čin ne samo da unapređuje tehničke mogućnosti fakulteta, već ima i širi društveni i obrazovni značaj. Pored toga, ova donacija dodatno motiviše studente i nastavno osoblje da organizuju i učestvuju u različitim kulturnim i edukativnim manifestacijama”, navodi se u saopštenju MPNI.

Ovakva podrška, prema njihovim riječima, podstiče kreativnost i inovativnost među studentima, pružajući im platformu za izražavanje i razmjenu ideja.

“Takođe, omogućava fakultetu da ugosti istaknute umjetnike i predavače, čime se unapređuje kvalitet nastave i obogaćuje kulturni život zajednice”, dodaju iz MPNI.

Vrijednost bine i muzičke opreme, kako su precizirali, je 30.000 dolara, a vrijednost ukupne opreme je 200.000 dolara i ona uključuje najsavremeniju IT opremu i namještaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve