Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Pri kraju radovi na izgradnji novog parka u Bloku VI

Iz Glavnog grada podsjećaju, izgradnja novog parka u Bloku VI započeta je sredinom marta, a završetak radova očekuje se u narednim danima

Privode se kraju radovi na izgradnji novog parka u Bloku VI, poručila je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac.

,,Značajno smo unaprijedili stanje javnih površina u gradu i sigurna sam da će novi park u Bloku VI biti mjesto okupljanja naših sugrađana svih uzrasta. Park se prostire na oko četiri hiljade kvadrata, a osim ambijentalnog uređenja, do skoro veoma zapuštene površine, novi park će biti upotpunjen sa dječijim igralištem, stazama za šetnju i sadržajima za rekreativce”, kazala je Injac.

Iz Glavnog grada podsjećaju, izgradnja novog parka u Bloku VI započeta je sredinom marta, a završetak radova očekuje se u narednim danima.

“Park na uglu Bulvera Mihajla Lalića i Ulice Meše Selimovića zamijeniće nekad zapuštenu zelenu površinu koja je često bila na meti napada vandala”, naveli su iz gradske uprave.

Radove na izgradnji parka izvodi gradsko preduzeće ,,Zelenilo”, a uz pomoć ,,Komunalnih usluga” i ,,Agencije za stanovanje”.

,,Osim redovnih održavanja, gradska preduzeća vrijedno rade na stvaranju nove vrijednosti za građane, kako kroz izgradnju novih parkova, saobraćajnica, ali i kroz pripremne radove za značajne infrastrukturne projekte koji nas očekuju u narednom periodu”, kazala je Injac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve