Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Počela rekonstrukcija školskog poligona u Drezgi

Kako je Injac ranije izjavila, mještanima Pipera, ali i drugih prigradskih naselja, Glavni grad će obezbijediti bolje uslove za život kroz stvaranje pretpostavki za ravnomjeran razvoj cijele Podgorice

Osim radova na asfaltiranju saobraćajnica, gradsko preduzeće ,,Putevi“ započelo je rekonstrukciju poligona koji se nalazi u dvorištu piperske Osnovne škole ,,Vojin Popović” u Drezgi, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Izgradnjom putne infrastrukture, snaženjem poljoprivrede i obezbjeđivanjem boljih uslova za boravak u školama u okolini Podgorice radimo na ubrzanom razvoju prigradskih naselja. Vjerujem da ćemo na taj način i okolinu grada učiniti perspektivnom za život“, kazala je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac.

Kako je Injac ranije izjavila, mještanima Pipera, ali i drugih prigradskih naselja, Glavni grad će obezbijediti bolje uslove za život kroz stvaranje pretpostavki za ravnomjeran razvoj cijele Podgorice.

Prema njenim riječima, plan je da samo na teritoriji Pipera bude asfaltirano 10 kilometara saobraćajnica što će značajno unaprijediti infrastrukturu u ovom dijelu grada.

“Sve inicijative mještana u prigradskim naseljima, ali i široj okolini Podgorice se razmatraju i shodno prioritetima pristupa se izvođenju radova”, zaključuju u Glavnom gradu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve