Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Grupa građana Cetinja: Svi u Nikšić 13. jula, pokažimo da nas ima!

Okupljanje zakazali za 15.30 časova na poligonu

Povodom najavljene proslave 13. jula u Nikšiću, najznačajnijega datuma crnogorske slobodarske tradicije, grupa građana Cetinja poziva sve sugrađanke i sugrađane da se pridruže prijateljima u Nikšiću!

“Prošlogodišnja proslava 21. maja na Lovćenu niti belvederski otpor ustoličenju mitropolita Jovana Nedostojnoga ne bi bili onako veličanstveni da nije bilo podrške iz drugih crnogorskih gradova, a prije svega iz Nikšića. Okupimo se zato 13. jula u 15.30 na poligonu da zajedno krenemo za Nikšić i pokažimo da smo dostojni svoje slobodarske tradicije i svojih predaka koji su se borili 13. jula protiv stranih okupatora i domaćih gadova izdajnika poput nikšićkoga gradonačelnika i crnogorskoga premijera. Svi zajedno u Nikšić! Pokažimo da nas ima!”, navodi se u pozivu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
09.07.2022-20:29 20:29

Cetinjski crnogorski patrioti, ja dolazim. Može razbojnik Šubara da postavi mitraljeska gnijezda, može da unajmi preko crkve okupatorske Srbije “neuračunljive” ubice sa noževima, može da kamionima doćera hercegovačke vjerske bandite, može štrokavi, nepismeni Carević da pošalje njemu u pomoć falange ubica iz Budve, OPET DOLAZIM. DOLAZIM ZA CRNU GORU. DOLAZIM ZA NIKŠIĆ, DOLAZIM ZA SVOJU DJECU I NJIHOVU DJECU. SMRTT RUSKOM-SRPSKOM I NOVOM SVJETSKOM FAŠIZMU. SLOBODA CRNOGORSKOM I SRPSKOM NARODU., SLOBODA UKRAJINSKOM NARODU, SLOBODA OJAĐENIM LJUDIMA CIJELOG SVIJETA! MONTENEGORU JE SUDBINA DA PRVA USTAJE PROTIV FAŠISTA. PUCAJTE SRPSKI FAŠISTI. LjUBO ČUPIĆ I DALJE DRŽI CAS!