Petak, 1 Marta, 2024
Rubrika:

Gordana Savić više nije životno ugrožena: Vraćena mi je nada, hvala svima, posebno porodici iz Berlina-njihova dobrota ne poznaje granice

Sada slijedi praćenje bolesti u Kliničkom Centru Crne Gore i dvije kontrole u Turskoj-jedna za mjesec, a druga nakon šest mjeseci

Nikšićanka Gordana Savić, koja boluje od karcinoma, osjeća se dobro nakon prvog djela liječenja u Turskoj, a što je najvažnije život joj, kako kaže za CdM, više nije ugrožen.

“Poštovani građani Crne Gore, cjenjena dijasporo, danas na moj rođendan imam potrebu da vam saopštim da se nakon prvog djela liječenja u Turskoj od karcinoma danas osjećam mnogo zdravije i vedrije. Nada mi je vraćena da je ispred mene život. Preostaje borba sa kojom moram nastaviti ali sada imam i želje i volje”, kazala je za CdM Gordana.

Sada slijedi praćenje bolesti u Kliničkom Centru Crne Gore i dvije kontrole u Turskoj-jedna za mjesec, a druga nakon šest mjeseci.

“Ono što je najvažnije moj život više nije ugrožen”, istakla je Gordana.

Ona se zahvalila svima koji su joj pomogli da se izbori sa ovom bolešću.

“Najveću zahvalnost dugujem Crnogorskoj porodici iz Berlina koja je platila kompletno liječenje i čija dobrota ne poznaje granice. Oni su najsjajniji primjer dobrote i velikodušnosti, primjer iz kog svi mi treba da naučimo. I pored moje velike želje da upoznam te ljude, stegnem im ruku i zahvalim im se, poštovaću njihovu želju da ostanu anonimni”, navela je ova Nikšićanka.

Takođe se zahvalila građanima koji su uplaćivali pomoć.

“Neizmjernu zahvalnost dugujem Nvo Izvor života i Kostantini Vojinović koja je svojim nesebičnim zalaganjem pomogla da se izborim sa svim i da ne posustajem i ne odustajem. Svjesna koliko joj je bilo teško da izdrži sve pritiske, moje promjene raspoloženja i panične napade koji su se meni javljali, a sa kojim se suočavala- ne mogu a da ne izrazim zahvalnost jer je to jedino što mi ostaje”, kazala je Gordana.

Zahvalnost, dodaje, duguje i svojoj porodici, bratu i snahi koji su svaki trenutak proveli uz nju.

“Najteže borbe su iza nas i nadam se da više nikada nećemo proživjeti toliki stres. Zahvaljujem se svim medijima na pomoći koji su jedinstveni kada nekom treba pomoći i njihov doprinos je veoma veliki kada se vode ovakve borbe. Želim da se svima vrati na dobro sva dobrota”, poručila je Gordana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve