Subota, 2 Marta, 2024
Rubrika:

Formiran predmet povodom prijetnji upućenih Pavićeviću i “Ekopatriotizmu”

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću formiran je predmet povodom prijetnji upućenih putem društvenih mreža B.P. i udruženju “Ekopatriotizam” i preduzimaju se sve zakonom propisane mjere i radnje kako bi se prikupile sve relevantne činjenice za donošenje odluke u ovom predmetu.

U Osnovnom držćavnom tužilaštvu u Nikšiću formiran je predmet povodom prijetnji upućenih putem društvenih mreža Bošku Pavićeviću i uduženju “Evopatriotizam”.

“U Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću formiran je predmet povodom prijetnji upućenih putem društvenih mreža B.P. i udruženju “Ekopatriotizam” i preduzimaju se sve zakonom propisane mjere i radnje kako bi se prikupile sve relevantne činjenice za donošenje odluke u ovom predmetu”, navedeno je u saopštenju  koje potpisuje državni tužilac i portparol u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću Vjera Micunović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
06.12.2023-14:38 14:38

Ovo nijesu samo prijetnje..no uzasne tjelesne..napade na njega..Ovaj dzetic..lezi u bolovima u krevetu..Jel ovo nova niksicka vlada??Ubij-zakolji..Ovo se vise ne moze trpjeti..Novi izbori…Dosta je bilo!