Četvrtak, 20 Juna, 2024
Rubrika:

DPS: Novi skandal u Nikšiću, u Željezari se traže spiskovi ko za koga glasa, hoće li Novović i ovo da otćuti

Saznali smo i da je izabrana direktorica na konkursu bila najlošije rangirana, ali politička pripadnost joj je obezbijedila funkciju, a ne znanje, iskustvo i profesionalizam

Da su sve tvrdnje koje iznosimo duži vremenski period tačne, a u vezi sa dešavanjima u EPCG Željezara, potvrdila nam je današnja javna prepiska između predsjednika Sindikata fabrike i rukovodstva Elektroprivrede Crne Gore, saopšteno je iz Opštinskog odboda DPS Nikšić.

Kako su kazali, da Milutin Đukanović zloupotrebljava službeni položaj u kontinuitetu mi znamo, da se u Željezari vrši mobing nad zaposlenima, da se traže spiskovi o tome kako je ko glasao i u skladu sa tim prema radnicima se odnosi, da se vrši diskriminacija onih koji ne glasaju Đukanovićevu i Kovačevićevu partiju, a pogotovo onih koji glasaju DPS. Svojevrsni skandal nad skandalom.

“Saznali smo i da je izabrana direktorica na konkursu bila najlošije rangirana, ali politička pripadnost joj je obezbijedila funkciju, a ne znanje, iskustvo i profesionalizam”, navode u saopštenju.

Iz DPS-a Nikšić traže od ministra energetike i rudarstva, Saše Mujovića da se po ovim pitanjima hitno izjasni, a potom i Vladimira Novovića, ako je pregledao sve stolove i stolice u Master kvartu, da se pozabavi ovim tvrdnjama, a ukoliko po službenoj dužnosti to ne učini, mi ćemo protiv Milutina Đukanovića podnijeti krivičnu prijavu, pa dako se tada i ova nepočinstva i skandalozni postupci nađu na dnevnom redu SDT-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
10.06.2024-06:39 06:39

Mićo kratki veli omanuli smo jer su ovo najskuplje plaćeni glasovi na cijeli srbski svet. Šubaro poslušali smo te jednom i platili meleon po glasaću ne damo više ni paru pa da bogda niko za tebe ne glasa. Za dvaes meleona evra mogli smo pokupovati pola Andrijevice i budve da ne kutaramo sa ovijema aperisanima. Kori ga šubara neka mićo kratki ne budali u nišiću nam je svaki glas zlata vrijedan pogotovo sad kat su nas upoznali. Jes bogomi šubaro, svaki glas stvarno je zlata vrijedan. Dragi moj šubaro samo na sebe misliš, eto smo te zaposlaničili da ne izvisiš… Pročitaj više »