Nedjelja, 14 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: SDT sada više nema šta da čeka u slučaju Raonića

''Stvorene pretpostavke da Specijalno državno tužilaštvo (SDT) ubrza postupanje u krivičnim prijavama protiv Raonića, pojedinih članova Savjeta, advokatice i šefa pravne službe RTCG''

Media centar pozdravlja odluku Vrhovni sud Crne Gore da odbije, kao neosnovan, zahtjev RTCG za reviziju odluke Višeg suda u Podgorici, prema kojoj je Boris Raonić nezakonito imenovan u avgustu 2021. godine na dužnost generalnog direktora nacionalnog javnog emitera, Radio televizije Crne Gore.

“Ovim su stvorene pretpostavke da Specijalno državno tužilaštvo (SDT) ubrza postupanje u krivičnim prijavama protiv Raonića, pojedinih članova Savjeta, advokatice i šefa pravne službe RTCG. Media centar očekuje da će SDT tako i postupiti, jer je nedavno najavljeno da se upravo čeka odluka Vrhovnog suda radi preduzimanja daljih pravnih koraka”, kazao je Goran Đurović, direktor Media Centra.

Podsjeća na to da je još u julu 2023. godine SDT formiralo krivični predmet po prijavi Media centar iz juna iste godine.

Media centar je podnio krivičnu prijavu protiv predsjednika i članova Savjeta RTCG: Veselina Drljevića (predsjednik), Filipa Lazovića, Naoda Zorića, Predraga Miranovića, Amine Murić, kao i protiv Borisa Raonića, rukovodica pravne službe RTCG Želimira Mićovića i advokatice RTCG Zorice Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve