Srijeda, 21 Februara, 2024
Rubrika:

Crveni krst uručio zahvalnicu Forever Friends Fondaciji

Fondacija Forever Friends – humanitarna fondacija kompanije Fashion Company, pokazala je visoku društvenu odgovornost i dala doprinos u prevazilaženju nastale situacije uzrokovane pandemijom virusa Covid 19 u Crnoj Gori, Srbiji i regionu, saopšteno je iz Crvenog krsta povodom uručenja zahvalnice Forever Friends Fondaciji

Fondacija Forever Friends – humanitarna fondacija kompanije Fashion Company, pokazala je visoku društvenu odgovornost i dala doprinos u prevazilaženju nastale situacije uzrokovane pandemijom virusa Covid 19 u Crnoj Gori, Srbiji i regionu., saopšteno je iz Crvenog krsta povodom uručenja zahvalnice Forever Friends Fondaciji.

Crveni Krst Crne Gore uručio je juče zahvalnicu predsjednici fondacije Ivi Babović,
za donaciju 74 tone brašna i obezbjedjivanja prevoza (8 šlepera), koja je namijenjena socijalno ugroženom stanovništvu, posebno u seoskim domaćinstvima na sjeveru Crne Gore i donirana novčana sredstva u iznosu od 20.000 eura za kupovinu respiratora.

“Iako je u datim okolnostima poslovanje kompanije značajno otežano, smatramo za važno da sačuvamo i zadržimo svakog od hiljadu zaposlenih u predstavništvima i maloprodajnim objektima Fashion company u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini”, saopšteno je iz fondacije.

Podsjećamo da je Forever Friends Fondacija donirala šleper sa 74 tone brašna , namijenjenim svima onima koji su socijalno ugroženi, a posebno u seoskim i gradskim domaćinstvima na sjeveru Crne Gore. Prošle sedmice Fondacija je uplatila 20.000 eura na račun Nacionalnog koordinacionog tijela Crne Gore namijenjenih za kupovinu respiratora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve