Nedjelja, 23 Juna, 2024
Rubrika:

Crnogorska porodica iz Berlina nastavlja da pomaže socijalno-ugroženima u Crnoj Gori

Kroz pomenutu pomoć, najugroženijim kategorijama biće dopremljena hrana- konzervirana hrana, tjestenina, ulje, šećer, gotove supe, a Crveni krst Crne Gore će takođe kao dopunu ovoj pomoći, opredijeliti higijenske pakete, koji su neophodni za održavanje lične higijene

Porodica iz Berlina, porijeklom iz Crne Gore i tokom ove godine nastavlja da pruža pomoć onima kojima je najneophodnija, posredstvom Crvenog krsta Crne Gore. U duhu prethodno dobrih odnosa i aktivne saradnje sa Crvenim krstom Crne Gore, crnogorska porodica, koja je željela ostati anonimna, je i u 2022. godini obezbijedila 3.000 paketa humanitarne pomoći, u vidu hrane, koja će u narednim danima biti dopremljena svim opštinskim organizacijama Crvenog krsta, a potom distribuirana porodicama i pojedincima u stanju socijalne potrebe.

Jedina i istinska želja ove porodice, već godinama unazad, jeste da ublaži patnju svojih sunarodnika izazvanu siromaštvom i pruži neophodnu podršku porodicama koje zaista žive u teškim uslovima i nemaju mogućnost da prehrane svoje članove.

Kroz pomenutu pomoć, najugroženijim kategorijama biće dopremljena hrana- konzervirana hrana, tjestenina, ulje, šećer, gotove supe, a Crveni krst Crne Gore će takođe kao dopunu ovoj pomoći, opredijeliti higijenske pakete, koji su neophodni za održavanje lične higijene.

Generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Dubak iskoristila je priliku da još jednom zahvali na vrijednoj donaciji porodici iz Berlina

“Hvala na posvećenosti i želji da doprinesete i ostvarivanju humanitarne misije Crvenog krsta. Ujedno, želim istaći Vaš primjer, kao motivacioni svim budućim donatorima, privrednim subjektima, organizacijama, udruženjima, građanima. Stoga, molim sve zainteresovane subjekte da se uključe, doniraju i pomognu smanjenju siromaštva u Crnoj Gori”, kazala je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve