Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

CKM: Đurašković sa Demokratama i Urom vodi anticrnogorsku politiku

''Evidentno je da gospodin Nikola Đurašković javnu površinu koja je vlasništvo svih građana Cetinja doživljava kao svoju đedovinu sa kojom može da upravlja mimo zakonskih propisa''

Najnovije odbijanje naše ispružene ruke od strane aktuelnog gradonačelnika Cetinja Nikole Đuraškovića je jasan pokazatelj da lično zajedno sa svojim koalicionim partnerima iz Demokrata i Ure vodi anticrnogorsku politiku. Kako za nas, a sigurni smo i za građane Cetinja je neshvatljivo da u interesu 21. maja nije prihvatio našu inicijativu za zajedničku organizaciju programa u čast Dana nezavisnosti, kazali su u saopštenju iz Crnogorsko kulturne mreže (CKM).

Ostatak reagovanja prenosimo u cjelosti.

U današnjem reagovanju na našu ispruženu ruku još jednom je iz njegovog kabineta izrečena nesitina kako naša organizacija nije imala saglasnost za zauzimanje javne površine u vlasništvu Prijestonice Cetinje.

Sada je već cjelokupnoj crnogorskoj javnosti jasno kakav je patriotski odnos prema Crnoj Gori gradonačelnika Đuraškovića koji je sa Belvedera zarad fotelje pohitao u zagrljaj Demokratama i Uri i iznevjerio sve građane koji su 4 i 5. septembra branili Pravo Čast i Slobodu Crne Gore.

Evidentno je da gospodin Nikola Đurašković javnu površinu koja je vlasništvo svih građana Cetinja doživljava kao svoju đedovinu sa kojom može da upravlja mimo zakonskih propisa.

Nije bilo davno kada je kao nosilac liste SDP i građani Đurašković zaklinjao da neće u kolaiciju sa izdajnicima aktuelnim koalicionim partnerima iz URE i Demokrata.

Poručujemo cijenjenim građanima Cetina da ćemo uraditi sve da obezbijedimo adekvatnu lokaciju za organizaciju Velike narodne proslave Dana nezavisnosti sa koje želimo da pošaljemo poruku ljubavi prema Crnoj Gori i ovom važnom datumu.

Na kraju poručujemo Dritanovom i Aleksinom gradonačelniku Nikoli Đuraškoviću da će njegova najava da će samo Prijestonica biti organizator programa u čast Dana nezavinsoti biti još samo jedna u nizu obmana javnosti koje su postale njegova svakodnevica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve