Subota, 13 Aprila, 2024
Rubrika:

Cijena otkupa otpadnih vozila povećana sa dosadašnjih 180 na 400 eura

Za svako ustupljeno vozilo, vlasnik dobija novčanu nadoknadu čiji iznos se procjenjuje na osnovu težine vozila. Osim lične dobiti i uštede vremena, građani čine neizmjernu dobrobit za zajednicu i sredinu u kojoj živimo

Gradsko preduće “Deponija“ d.o.o. Podgorica donijelo je odluku o povećanju cijene otkupa otpadnih vozila na 400 eura po toni.

“Umjesto dosadašnje, koja je iznosila 180€/t za vozilo predato u cjelosti, odnosno 170€/t za vozilo iz kojeg su odstranjeni pojedini djelovi, imajući u vidu više ekonomskih faktora, odlučili smo se za povećanje cijene otkupa za čak 220€/t”, poručili su u saopštenju.

Budući da se Podgorica, kao i svi veći gradovi, suočava sa nelegalnim otkupom otpadnih vozila, te da se na nelegalnim odlagalištima auto-djelovi  tretiraju van svih ekoloških normi i propisa, prevashodni cilj je da u saradnji sa građanima bude suzbijena ova pojava, te da se omogući Podgoričanima da na legalan i ispravan način zarade. Za svako ustupljeno vozilo, vlasnik dobija novčanu nadoknadu čiji iznos se procjenjuje na osnovu težine vozila. Osim lične dobiti i uštede vremena, građani čine neizmjernu dobrobit za zajednicu i sredinu u kojoj živimo.

Kontakt sa građanima je digitalizovan, ubrzan i do kraja olakšan vlasnicima otpadnih automobila, te svako ko posjeduje mobilni telefon ili računar, samim ulaskom na sajt www.deponija.me i prijavom na servis ZAHTJEV ZA OTKUP (RECIKLAŽU) OTPADNIH VOZILA jednostavno i brzo rješava problem uklanjanja otpadnog vozila i dobija nadoknadu za svako ustupljeno vozilo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve