Srijeda, 26 Juna, 2024
Rubrika:

Čestitke Popovića i Bečića povodom Ramazanskog Bajrama

Ramazanski Bajram objedinjava i slavi sve one vrijednosti koje simboliše sveti mjesec Ramazan, mjesec pomirenja, iskrenosti, ljubavi i milosti

U ime Liberalne partije i svoje lično ime, svim građanima i građankama Crne Gore islamske vjeroispovijesti kao i Reisu Rifatu ef. Fejziću i predstavnicima Islamske zajednice Crne Gore čestitam Ramazanski Bajram uz poruku: Bajram šerif mubarek olsun, navodi se u čestitci predsjednika Liberalne partije Andrije Popovića.

Ramazanski Bajram objedinjava i slavi sve one vrijednosti koje simboliše sveti mjesec Ramazan, mjesec pomirenja, iskrenosti, ljubavi i milosti.

“Plemenita dijela na koja podstiče ovaj veliki islamski praznik, snažan su doprinos izgradnji duha humanizma, čovjekoljublja i međusobnog uvažavanja. Ramazanski Bajram kao simbol zajedničkog života i tolerancije, poruka je i stalni podsticaj da se zaista može živjeti u društvu jednakih šansi i poštovanja slobode i dostojanstva svakog čovjeka, što je osnovna nit koja veže ovaj sveti praznik za suštinu države Crne Gore”, navodi se u čestitki.

Povodom Ramazanskog Bajrama Reisu i pripadnicima islamske vjeroispovijesti, predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, uputio je čestitke uz želju da ove svete dane provedue u dobrom zdravlju, blagostanju i ljubavi.

“Da plemeniti duh Bajrama podari mir i doprinese međusobnom poštovanju i slozi. Univerzalne vrijednosti Bajrama i svih vjerskih praznika su vodilja da radimo na jačanju našeg zajedništva i sveukupnom napretku našeg društva”, navodi Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve