Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

Budvanski penzioneri još čekaju na useljenje, najavili protest

Za 63 penzionera koji su po povlašćenim uslovima kupili stanove u ovoj zgradi prolongiran je još jedan rok za useljenje

Iako je početkom novembra direktor građevinske firme „Lipa ing“ Milorad Vujović obećao da će za mjesec završiti preostale radove i potrebne papire dostaviti nadzornim organima za zgradu u Popovićima, to se nije dogodilo. Za 63 penzionera koji su po povlašćenim uslovima kupili stanove u ovoj zgradi prolongiran je još jedan rok za useljenje.

Protest penzionera zbog još jedne prevare zakazan je za sjutra u 11 sati ispred zgrade u Popovićima.

Ranije su penzionerima rekli da uzmu građevinske ključeve i da unose stvari. Neke je muka natjerala i da se usele jer ne mogu da plaćaju i podstanarsku kiriju i ratu kredita.

Mihailo Vorotović, koji obavlja nadzor nad izvođenjem elektrotehničkih radova na objektu, kaže da se objekat ne može „parcijalno puštati već da mora biti kompletno gotov“.

Ono što je penzionerima, okupljenim u znak protesta ispred nedovršene zgrade u Popovićima, početkom novembra bilo jasno jeste to da su u realizaciji projekta učinjene brojne štetne radnje koje već imaju posledice za njih 63.

Ovlašćeni revizor je izričit da objekat mora biti kompletno gotov da bi bio useljiv, a fali agregat i treba završiti druge radove.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve