Subota, 13 Aprila, 2024
Rubrika:

Budvaninu i Podgoričaninu po 15 dana zatvora zbog teških saobraćajnih prekršaja

Obojici okrivlljenih su uz kaznu izrečene i zabrane upravljanja vozilima u trajanju od po četiri mjeseca i po tri kaznena boda

Sud za prekršaje u Budvi, u odvojenim postupcima, izrekao je Budvaninu S.K. (25) i Podgoričaninu M.R. (49)  kaznu zatvora u trajanju od 15 dana zbog saobraćajnih prestupa.

“Dana 13. februara okrivljeni S.K. (25) iz Budve oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana i novčanom kaznom u iznosu od 150 eura. S.K. je sutkinja Magdalena Mijić izrekla sankciju jer je u postupku dokazano da je istog dana u lokalnoj saobraćajnici u Budvi motociklom bez tablica izvršio preticanje kolone vozila, da bi, nakon što je zaustavljen od strane patrole policije preliminarnim ‘droga’ testom utvrđeno prisustvo narkotika u organizmu, nakon čega je S.K. odbio da se podvrgne laboratorijskoj analizi urina u zdravstvenoj ustanovi”, navodi se u saopštenju Suda za prekršaje u Budvi koje potpisuje predsjednik Marko Đukanović.

Iz Suda su naveli da u odvojenom postupku na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana osuđen je Podgoričanin M.R.

“Jer je preliminarnim ‘droga’ testom, koji je potvrđen i laboratorijskim testom urina u zdravstvenoj ustanovi, utvrđeno da je istog dana M.R. upravljao specijalnim teretnim vozilom pod dejstvom narkotika”, kazali su iz Suda.

Obojici okrivlljenih su uz kaznu izrečene i zabrane upravljanja vozilima u trajanju od po četiri mjeseca i po tri kaznena boda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve