Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Britanske vlasti razmatraju izručenje Kneževića, trenutno mu zabranjeno da napusti tu državu

Knežević je optužen da je prije 11 godina u Crnoj Gori i na Kipru formirao kriminalnu organizaciju koja je djelovala do 2017.

Komisija za kontrolu INTERPOL spisa u slučaju protiv Duška Kneževića donijela je odluku da nema osnova da razmatra zahtjev NBC Crne Gore za reviziju u ovoj fazi jer, kako su dodali, “vlasti Ujedinjenog kraljevstva razmatraju izručenje Kneževića, koji je istovremeno pod zabranom napuštanja te zemlje”.

“Komisija smatra da je u ovoj fazi postupka prerano provjeravati jesu li ispunjeni uslovi za reviziju shodno zahtjevu koji je podnijet od strane NBC Crne Gore zbog činjenice da je Komisija utvrdila da su sudovi u Ujedinjenom kraljevstvu donijeli odluku o odbijanju zahtjeva D.K. za promjenu kaucije za odlazak na Kipar, te mu nije dozvoljeno da napusti teritoriju Ujedinjenog Kraljevstva, što su razlozi za neodlučivanje po zahtjevu”, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva.

Knežević je optužen da je prije 11 godina u Crnoj Gori i na Kipru formirao kriminalnu organizaciju koja je djelovala do 2017.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve