Predsjednik Skupštine Ivan Brajović čestitao reisu Rifatu ef. Fejziću i svim pripadnicima Islamske zajednice u Crnoj Gori, predstojeći praznik Kurban-bajram.

Ivan Brajović

„U ime Skupštine Crne Gore i lično ime upućujem iskrene čestitke povodom Kurban- bajrama, uz želju da pripadnici Islamske zajednice ovaj praznik nade i vjere u bolju budućnost, provedu zdravo i radosno sa svojim bližnjima. Neka ovo bude još jedna prilika za isticanje važnosti zajedništva i međusobnog povjerenja u odgovornom suočavanju sa zdravstvenim i drugim izazovima”, naveo je predsjednik parlamenta.

Brajović je istakao da u Crnoj Gori vjekovima žive pripadnici brojnih vjera, nacija i kultura.

“Taj opstanak naših različitosti danas predstavlja najbolju potvrdu istinskih vrijednosti građanskog društva, afirmaciju modernog društvenog koncepta, ujedno i najčvršću odbranu od iskušenja kojima su izloženi društvo i država. Zdrave i srećne praznične dane želim i pripadnicima crnogorske dijaspore koji slave ovaj praznik, uz izraze poštovanja za solidarnost i lojalnost svojim sunarodnicima i matičnoj državi”, navodi se u čestitci Brajovića.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve