Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Bivši radnici Košute sjutra na šest sati blokiraju put Cetinje-Podgorica

Bivši radnici Košute traže isplatu devet neisplaćenih plata za 693 radnika u iznosu od 2.806.650 eura, kao i povezivanje radnog staža za njih 81

Bivši radnici ”Košute” ponovo ce sjutra blokirati magistralni put Cetinje – Podgorica od 11 do 17 časova, jer još uvijek nijesu dobili odgovor od Vlade na njihova potraživanja.

Njihova predstavnica Dijana Vujović ukazuje da im se niko iz Vlade nije obratio, nakon što su predali zahtjeve ministru ekonomskog razvoja Niku Đeljošaju.

“Skup smo prijavili redovno i to u terminu od 8 ujutro do 8 uveče, ali nakon poziva policije i njihove molbe korigovali smo vrijeme blokade, najviše zbog naših sugrađana, iako dosta njih ne poznaje našu situaciju i zbog čega smo se odlučili na ovakav vid protesta. Ukoliko i dalje budemo ignorisani od Vlade Crne Gore nećemo imati tolerancije i blokiraćemo put, kako smo i najavili, od 8 do 20 sati”, saopštila je Vujović.

Vujović ističe da će se u petak okupiti ispred zgrade Vlade u Podgorici.

“U petak 19.04. bićemo ispred vlade od 10 do 13 sati. Ukoliko i dalje ne bude sluha za nas napravićemo još radikalnije proteste do kojih ne bi voljeli da dođe, ali izgleda da je to jedini način da dođemo do svojih prava”, navela je Vujović.

Bivši radnici Košute traže isplatu devet neisplaćenih plata za 693 radnika u iznosu od 2.806.650 eura, kao i povezivanje radnog staža za njih 81.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve