Subota, 13 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Vaskrs dan nade i obnove

Simbolika pobjede života nad smrću, smatra on, je istinsko nadahnuće čovječanstva i ''ono što nam daje snagu da se suočimo sa svim izazovima koji nas mogu zadesiti i hrabrost da nastavimo dalje''

U ime Demokratske Crne Gore i svoje ime, mitropolitu crnogorsko-primorskom  Joanikiju, episkopima, monaštvu, sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti čestitam Vaskrs, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić.

“Vaskrs je dan nade i obnove, kada se ljudi okupljaju s porodicama i prijateljima i slave život, dan da se podsjetimo koliko je snaga života nadmoćna nad svim nevoljama, da ljubav i nada uvijek pobjeđuju nad tamom i da se svako novo jutro rađa s novim izazovima i prilikama”, naveo je Bečić u čestitci.

Simbolika pobjede života nad smrću, smatra on, je istinsko nadahnuće čovječanstva i “ono što nam daje snagu da se suočimo sa svim izazovima koji nas mogu zadesiti i hrabrost da nastavimo dalje”.

“U prazničnim danima naše misli treba da budu posvećene miru i zajedništvu. Ujedinjeni i složni, istinski posvećeni boljoj budućnosti stvorićemo duhovni kapital koji će služiti kao temelj bolje budućnosti za sve naraštaje koji dolaze. Zato, neka ovaj blagi dan bude prilika da zajedno sa svojim bližnjima i zajednicom, dijelimo radost i ljubav, te da se okrenemo ka budućnosti uz nadu i vjeru u bolje sjutra. Neka nam ovaj dan donese obilje blagoslova i radosti, te neka nam posluži kao inspiracija da živimo život ispunjen radošću, ljubavlju i mirom”, naveo je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve