Subota, 13 Aprila, 2024
Rubrika:

Baraninu 30 dana zatvora: Bježao policiji pod dejstvom alkohola

Kazna zatvora u trajanju od 30 dana

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je V.Č. (40) iz Bara kaznu zatvora u trajanju od 30 dana. Baranin V.Č je proglašen krivim nakon što je utvrđeno da se 1. decembra u jutarnjim časovima nije zaustavio na znak “Stop” te da nakon policijske provjere mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,09 promila.

“Baranin V.Č. (40) proglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana. Odluku je danas u hitnom postupku donijela sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić“, navodi se u saopštenju Suda za prekršaje u Budvi koje potpisuje predsjednik Marko Đukanović.

Navodi se da V.Ć. je oglašen krivim i sankcionisan, jer je u postupku utvrđeno da se 1. decembra u ranim jutarnjim časovima nije zaustavio na znak ‘Stop’.

“Nakon policijske provjere, V.Č. je zaustavljen, pa mu je pomoću alkometra utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,09 g/kg”, dodaju iz suda.

Osim kazne, kako ističu, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od četiri mjeseca i maksimalan broj kaznenih bodova, koje će izvršiti Uprava policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve