Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Ani Beharović za nastavak liječenja potrebne 24.000 eura

Borba koju vodi, kako je navela, je neprekidna, porodica je kucala na svaka vrata i nijesu pitali za cijenu samo da nađu rješenje za dalje izlječenje

Tridesetrogodišnjoj Ani Beharović iz Starog Bara potrebna je novčana pomoć od 24.000 eura za nastavak liječenja.

“Ona se liječi godinama unazad, bolest se ne može potpuno izliječiti, ali se uz adekvatnu terapiju može kontrolisati, kako ne bi izazvala oboljenja opasna po život. Pored ovog, morala je operaciono da ukloni matericu i jajnike zbog endomentrioze, nakon čega dolazi i do naglog pada leukocita”, navela je Bbeharović u saopštenju.

Borba koju vodi, kako je navela, je neprekidna, porodica je kucala na svaka vrata i nijesu pitali za cijenu samo da nađu rješenje za dalje izlječenje.

“Do nedavno su sami snosili troškove, a novu nadu joj je dala klinika „Monopol“ iz Istanbula, gdje je zahvaljujući kompaniji “Cerovo” i fondaciji “Hemiias” bila na liječenju”, navodi se u saopštenju.

Ustanovljeno je da liječenje mora nastaviti sa tri terapije matičnim ćelijama koje koštaju 24.000 eura. Porodica je iscrpila sve svoje mogućnosti, pa je prinuđena da ponovo javno potraži pomoć.

“Po povratku iz Turske, Ana je doživjela moždani udar koji srećom nije ostavio ozbiljnije posljedice, pa doktori preporučuju što skoriji odlazak u Tursku.Ana se prijavila fondaciji HUMANOST.COM na kojoj su u toku akcije prikupljena velika sredstva međutim fondacija je osnovana za pomoć državljanima Crne Gore a Ana ima samo ličnu kartu za strance i ne može biti korisnik prikupljenih sredstava.Zahvalna im je što su ostavili mogućnost za Sms donacije međutim ona nema vremena da čeka jer se naplata istih čeka i do dva mjeseca nakon zaključenja akcije”, dodaje se u saopštenju.

Ana Beharović se zahvalila svim ljudima koji su pomogli do sada, najprije kompaniji “Cerovo” i Goranu Đurović, fondaciji “Hemiias” i Kostantini Vojinović, NVO “Izvor života”, NVO “Happy Life”, porodici i prijateljima i moli sve ljude koji nogu da joj pomognu da što prije ode na liječenje matičnim ćelijama.

Žiro račun na koji možete uplatiti pomoć:

520-520031000000272550

Ane Beharovic western Union

Ana Beharovic Bar (Stari Bar)

IBAN :ME 25520036000004394897

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve