Subota, 2 Marta, 2024
Rubrika:

Adžić u Europol-u: Naši partneri posjeduju veliki broj informacija

''Od kako sam postao ministar unutrašnjih poslova, ovo je jedna od najznačajnijih posjeta sa strateškog dijela, a sa operativnog najznačajnija''

Postoji veliki broj informacija koje naši partneri posjeduju koje će svakako stići u Crnu Goru i to će biti prilika da uradimo ono što se od nas očekuje, a to je da zadamo snažan udarac organizovanom kriminalu i korupciji, kazao je ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Filip Adžić nakon posjete sjedištu EUROPOL-a.

“Od kako sam postao ministar unutrašnjih poslova, ovo je jedna od najznačajnijih posjeta sa strateškog dijela, a sa operativnog najznačajnija”, kazao je Adžić u Hagu, Televiziji Crne Gore (TVCG).

Istakao je da je to velika stvar za Crnu Goru i borbu protiv organizovanog kriminala i korupcija.

“Zaista sam zadovoljan sa onim što sam imao priliku da čujem i mogu reći da sa optimizmom očekujemo 2023. godinu, kada će biti nekih konkretnih aktivnosti i kada možemo očekivati rezultate onog što je plod dosadašnjeg rada naših intitucija sa EUROPOL-om”, rekao je Adžić.

Osim za obračun sa organizovanim kriminalom i korupcijom, Adžić je kazao da je njegova posjeta izuzetna prilika da se kroz reformu sprovede bolja organizacija unutar MUP-a i Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve