Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović sa Vukšićem: ANB u punom kapacitetu štiti nacionalne interese Crne Gore

Abazović i Vukšić posjetili su nekoliko glavnih sektora rada ANB i uvjerili se u profesionalni i posvećeni rad službenika. Oni su konstatovali da je saradnja ANB sa međunarodnim partnerima na izuzetno visokom nivou, što ukupno utiče na povećanje kredibiliteta Crne Gore i njenih službi.

Agencija za nacionalnu bezbjednost ANB u punom kapacitetu štiti nacionalne interese Crne Gore i za sve svoje aktivnosti ima aktivnu podršku Vlade, saopštio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović koji je danas posjetio Agenciju za nacionalnu bezbjednost (ANB) gdje je razgovarao sa direktorom Dejanom Vukšićem i njegovim saradnicima.

“Sa direktorom Vukšićem sam razmijenio razmišljanja o svim bezbjednosnim izazovima u našoj državi i mogu da konstatujem da smo zajednički posvećeni ostvarivanju ciljeva u korist države Crne Gore. U ovom trenutku, mir, stabilnost i razvoj predstavljaju prioritete, a ANB daje veliki doprinos takvim procesima“, istakao je Abazović.

Abazović i Vukšić posjetili su nekoliko glavnih sektora rada ANB i uvjerili se u profesionalni i posvećeni rad službenika. Oni su konstatovali da je saradnja ANB sa međunarodnim partnerima na izuzetno visokom nivou, što ukupno utiče na povećanje kredibiliteta Crne Gore i njenih službi.

Tokom razgovora, Vukšić je Abazovića upoznao sa glavnim aktivnostima koje ANB preduzima u ovom trenutku. Takođe, oni su razmijenili mišljenja i o prioritetnim projektima koje ANB treba da sprovede u narednom periodu

“Medijski natpisi koji svakodnevno pokušavaju da bace sjenku na rad službi bezbjednosti ili unesu razdor među rukovodiocima su potpuno netačni i djeluju sa ciljem urušavanja institucija sistema i narušavanja međunarodnog ugleda Crne Gore. To nećemo dozvoliti. Odlučni smo da raskrstimo sa kriminalom, ekstremzimom i od Crne Gore učinimo naprednu, progresivnu i bogatu državu za sve njene građane. Uvjeren sam, ANB i svi njeni službenici su u potpunosti posvećeni tom cilju”, zaključio je Abazović.

Sastanku je prisustvovao i Miodrag Laković, savjetnik potpredsjednika Vlade za nacionalnu bezbjednost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
25.08.2021-09:28 09:28

E kako ste ovo tacno.ispravno i posteno rekli tako vam Bog pomogao,a nece vam pomoci.Abazovicu ti si jedan nesoj i nistavilo podlegao blefomima Vuksica svetosavca lupeza i prevarana kojeg “drze”zaraceni klanovi,ti si nesreca koja se pita taman toliko ka pijani gaca.Pored tebe “glavnog bezbijednjaka”ta olos Vuksic je doveo nekakve “kobre da procijene bezbjednos oko ustolicenja popa pedera Joanikija,omalovazio Crnogorke bezbijednjake i Crnogorsku policiju.Odakle “dozvola i po kojem sporazumu”da tudja vojna lica mogu mesetariti Crnom Gorom koja je clanica NATO saveza,to ti pojasni prirepku Vucica no dje ce kruska no pod krusku Albanski cetnice.

Ha20
25.08.2021-10:51 10:51

Efendijo pendrecicu dali si toliko zaslijepljen i glup pa mislis ili se bar nadas da ti neko vjruje u te tvoje suplje farse.?

Izvana
28.08.2021-21:00 21:00

Samo su vam kapaciteti u podlozi velikosrpski a u vrijednosti , daleko ispod prosječnih.
Abazoviću, ko sije vjetra- žanje oluju.