Petak, 14 Juna, 2024
Rubrika:

Abazović pozvao Tužilaštvo da sasluša Zorana Lazovića u slučaju ubistva Duška Jovanovića

Abazović je pozvao novu većinu da pogleda zapisnike Vijeća za nacionalnu bezbjednost kada je on njime predsjedavao, a na temu slučaja ubistva Duška Jovanovića, da urade isto, zatraže međunarodnu podršku i pozovu FBI da im pomogne.

Pozivam nadležnog tužioca u slučaju ubistva Duška Jovanovića da sasluša Zorana Lazovića u vezi sa tim, kazao je Dritan Abazović, lider Građanskog pokreta URA sinoć na Adria TV dodajući da je veoma zahvalan što se promijenila tužiteljka koji je nadležna za ovo djelo, saopšteno je iz GP URA.

Abazović je dodao da ,,odgovorno tvrdi da će otkrivanje i procesuiranje ubica Duška Jovanovića i njegovih nalogodavaca pokrenuti politički zemljotres u Crnoj Gori i mnoge stvari koje su se desile neposredno prije i poslije tog nemilog događaja biće mnogo jasnije za nadležne organe”, navodeći da državnim organima stoji na raspolaganju ukoliko može biti od koristi.

Abazović je kazao da je ovo ubistvo glavnog i odgovornog urednika lista “Dan” najveći teg oko vrata pravde u Crnoj Gori.

,,Tvrdim da je rješenje ubistva Duška Jovanovića jedino moguće u pronalasku ljudi koji bi mogli biti svjedoci-saradnici, a jedan od potencijalnih je i jedna osoba koja je trenutno u UIKS-u u Spužu”, istakao je Abazović dodajući da bi rješavanje slučaja ubistva Duška Jovanovića osvijetlilo istinu i u nekim drugim slučajevima gdje su ubijena neka druga lica.

Abazović je pozvao novu većinu da pogleda zapisnike Vijeća za nacionalnu bezbjednost kada je on njime predsjedavao, a na temu slučaja ubistva Duška Jovanovića, da urade isto, zatraže međunarodnu podršku i pozovu FBI da im pomogne.

,,Pozivam ih da pošalju i DNK nalaze ponovo u Visbaden, zato što se sumnja da su podaci koji su tada poslati zapravo DNK osoba koje nikakve veze sa ubistvom nijesu imali, a sve sa ciljem da se zataška i osujeti saznavanje istine o ubicama i nalogodavcima”, zaključio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
06.06.2024-17:31 17:31

Jadni odvratni Shqiptarre brat Abazd,tako i treba brckalo NA USNO,i tatko je bio takvi,miliji mu je bio Slobo Milosevic i srpstvo nego Crna Gora,no na srecu je pod zemljom.