Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Call centar Sistema 48 uspješno odgovorio na izazov COVID 19, od danas obavlja redovne aktivnosti

U cilju poštovanja mjera Nacionalnog koordinacionog tijela i očuvanja javnog zdravlja, Glavni grad je 13. marta uspostavio besplatne kanale komunikacije sa građanima, kako bi se dolazak u prostorije Glavnog grada sveo na minimum

U cilju poštovanja mjera Nacionalnog koordinacionog tijela i očuvanja javnog zdravlja, Glavni grad je 13. marta uspostavio besplatne kanale komunikacije sa građanima, kako bi se dolazak u prostorije Glavnog grada sveo na minimum.

Sve neophodne informacije od tog dana građani su mogli zatražiti putem posebno otvorenih kanala komunikacije – telefonom na besplatan broj 080/081-081 ili e-mailom na adresu [email protected]. Time je Sistem 48 sve do danas bio pretvoren u Call centar koji je bio u punom kapacitetu sugrađanima dostupan 24 časa.

“Želim da se zahvalim građanima Podgorice na ukazanom povjerenju. Call centar je od početka širenja pandemije koronavirusa do danas primio oko 3 000 poziva i oko 1 000 e-mailova, što dodatno govori o povjerenju građana u kapacitet i nadležnost gradske uprave. Sa ponosom možemo da kažemo da smo na sve upite građana uspješno odgovorili i pružili im sve neophodne informacije“, istakao je Šef biroa za komunikaciju sa građanima Nikola Mitrović.

Mitrović je napomenuo da će Call centar od danas obavljati svoju prvobitnu funkciju kao građanski servis Sistem 48.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve