Subota, 3 Juna, 2023
Rubrika:

U ovim filmovima glumci su zaista imali seks (18+ VIDEO)

Iako u većini filmova scene seksa nisu stvarne, postoje i oni u kojima se one zaista jesu desile

Holivudski filmovi uglavnom obiluju scenama seksa. Nekada su one samo proizvod mašte režisera i dobar posao dvoje glumaca koji zavaraju publiku, a nekada se one zaista i dogode, budući da ekipa koja stvara film više voli pravi seks. Reditelji uglavnom govore da scene pravog seksa bolje prolaze kod publike.

Evo sedam poznatih, veoma eksplicitnih filmova u kojima su se scene seksa zaista odigrale. I jedna scena silovanja, koja je takođe bila realna.

Projekat Majkla Vinterbotoma iz 2004. godine, film “Nine Songs” je jedan od seksualno najeksplicitnijih mejnstrim filmova ikada snimljenih. Glavni glumci Kiran O’Brajen i Margo Stili za ovo ostvarenje snimili su gomilu materijala u kojem zaista vode ljubav.

Pogledajte trejler za ovaj veoma provokativan film:

Režiser Lars fon Trir želeo je da u ostvarenju “Antrichist” seksualni odnos između Vilijama Defoa i Šarlot Gensbur bude “pravi”, a ne odglumljen. I to mu nije bio prvi put da od glumaca zahtijeva da ne glume scene vođenja ljubavi.

Pogledajte jednu od najekplicitnijih scena seksa u filmu “Antihrist”:

Seks u filmu “The Postman Always Rings Twice” između Džeka Niklsona i Džesike Lang bio je pravi. Film reditelja Boba Rafelsona snimljen je 1981. godine.

Pogledajte scenu seksa u ovom filmu:

Prema tvrdnjama izvora koji je učestvovao u kreiranju filma “Factory girl”, scene seksa između Sijene Miler i Hajdena Kristensena bile su sve samo ne gluma, a reditelj je odbio da komentariše ove tvrdnje, dok je Sijena sve negirala.

Scene iz filma”Factory girl”:

Reditelj filma “Shortbus” Kameron Mičel je kazao: “Uobičajene scene seksa su uglavnom neuspješne i smiješne. Ali, za većinu Amerikanaca, svaki vid eksplicitnog seksa je pornografija. To je ograničen pogled na seks “.

Pogledajte trejler filma “Shortbus”:

Beatris Dal i Žan Anglade su navodno zaista uživali u scenama seksa u ovom filmskom ostvarenju iz 1986. godine.

Seks u filmu “Betty blue” pogledajte od 2:24:50:

https://www.youtube.com/watch?v=jAxduq6VliM

Reditelja ovog kriminalističkog trilera objavljenog 1980, Vilijama Fridkina, studio je natjerao da izbaci 40 minuta materijala u kojem detektiv kojeg igra Al Paćino ulazi u svijet sado-mazo klubova. Problem je bio u tome što su sve scene iz klubova bile autentične. Fridkin je potvrdio da se radilo o pravom seksu.

Pogledajte prvu gej scenu u filmu “Cruising” (premotajte na 8:45):

U filmu “Poslednji tango u Parizu” iz 1972. godine scena seksa između Marlona Branda i Marije Šnajder bila je stvarna. Međutim, ne dobrom voljom Marije Šnajder, pošto glumica nije znala za dogovor koji je Brando imao sa režiserom Bernandom Bertolučijem. Dogovor je bio da se scena silovanja zaista dogodi, kako bi “Marija odreagovala kao žena, a ne kao glumica”.

Scenu pogledajte od 1:04:00

Izvor: Telegraf.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve