Studio „Universal Pictures”, objavio je prvi trejler za film pod nazivom “News of the World”, novi vestern u kojem glavnu ulogu igra oskarovac Tom Henks.

U pitanju je adaptacija istoimenog romana iz 2016. godine, autorke Paule Žil, a film će režirati Pol Gringras sa kojim je Henks već sarađivao u filmu „Kapetan Filips“.

“News of the World” je priča o ratnom veteranu kapetanu Džeferson Kajl Kidu koga glumi Henks. Pet godina nakon građanskog rata provodi posjećujući mjesta u Teksasu kao pripovjedač, dijeleći vijesti o predsjednicima, ratovima, katastrofama i avanturama iz dalekih krajeva svijeta. U ravnicama Teksasa njegov put se ukrsti sa Džoanom (Helena Zengel), desetogodišnjakinjom koju su odgojili indijanci iz plemena Kajova.

Džoana neprijateljska prema svijetu u kojem nikad nije živjela protiv svoje volje vraća se svojoj biološkoj tetki. Kid pristaje isporučiti dijete tamo gdje zakon kaže da pripada. Dok putuju stotinama milja kroz surovu divljinu, njih dvoje se suočavaju sa ogromnim izazovima kako ljudskih, tako i prirodnih sila, dok traže mjesto koje mogu nazvati domom.

Planirano je da se ova vestern drama pojavi u bioskopima 25. decembra 2020. godine, naravno ako to dozvole okolnosti izazvane pandemijom koronovirusa.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve