Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

TRAGEDIJA: Djevojčica (13) se objesila u šumi jer je raskinula sa djevojkom

“Bila si predivna djevojčica dobrog srca. Umjela si sve da nas nasmiješ i uljepšaš svačiji dan”

Djevojčica (13) napisala je oproštajnu poruku na Fejsbuku nakon čega se objesila u šumi u Dorsetu, prenosi Miror.

Nestanak Sofi Klark je prijavio njen otac Džejms nakon što se nije pojavila uveče kod kuće. Odmah je sprovedena istraga, a uskoro su saznali da je djevojčica napisala drugarici, za koju se vjeruje da joj je bila djevojka, na Fejsbuku da namjerava da oduzme sebi život i oproštajnu poruku “zbogom”.

Sofino tijelo je pronašao prolaznik koji je šetao psa sljedećeg dana u šumi u Šerbornu. Ovaj tragičan događaj obilježen je u cijelom Dorsetu minutom ćutanja, a ljudi su donosili cvijeće i vijence.

– Bila si predivna djevojčica dobrog srca. Umjela si sve da nas nasmiješ i uljepšaš svačiji dan – rekao je jedan od poznanika Klarkovih.

Njen nastavnik Stiv Hiler takođe je uputio posljednji pozdrav talentovanoj muzičarki koja je , kako kaže “brinula o svima”. Nakon istrage saopšteno je da je uzrok samoubistva raskid sa djevojkom, jer se vjeruje da je bila biseksualna.

Tri mjeseca prije toga djevojčica je pokušala da se predozira ljekovima nakon što je raskinula sa dečkom. Djetinjstvo je provela u ustanovama za mentalno zdravlje u borbi sa depresijom.

Sofi je pisala blog o tome kako se osjeća, ali su mnoga djeca komentarisala kako je to radila samo da bi privukla pažnju. Njen psihijatar Zoi Elison-Vrajt rekla je da joj je bilo jasno da Sofi nikada nije prežalila majčinu smrt, te da je moguće i to uzročnik samoubistva.

– Očigledno je bila nezadovoljna svojim životom – rekao je šerif Pejn nakon istrage.

Neposredno prije smrti više je išla kod svog psihijatra i odavala je utisak da joj je bolje. Dan prije samoubistva nije bilo naznake da će se bilo što dogoditi.

Slučaj je zaključen i utvrđeno je da je u pitanju bilo samoubistvo.

Izvor: Telegraf.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve