Snažan zemljotres na Filipinima: Voda se izliva sa nebodera (VIDEO)

Voda je padala sa 190 metara, da bi se na kraju pretvorila u vodenu paru

Filipine je juče zadesio snažan zemljotres. Ima mrtvih, a još izvlače stradale. Danas je zabilježen još jedan snažan potres.

Foto: AP

Jučerašnji potres bio je magnitude 6,3 po Rihteru, a današnji 6,1. Mnoge zgrade u Manili su se toliko tresle da su stanovnici u panici bježali na ulice. Snimci potresa ubrzo su se pojavili na društvenim mrežama, prenosi Index.hr.

Dva snimka, kako se navodi, posebno su upečatljiva. Naime, radi se o snimcima izlivanja ogromnih količina vode sa stambenog nebodera u okrugu Binondo u Manili. Prema lokalnim izvještajima, voda je padala iz bazena koji se nalazi na penthosu nebodera. Voda je padala sa 190 metara, da bi se na kraju pretvorila u vodenu paru.

Zgrada s koje je “ispala” voda iz bazena zove se Anhor Skajsuts i relativno je nedavno izgrađena. Službeno je otvorena 2015. i jedna je od najviših zgrada tog područja i smatra se najvišom građevinom svih kineskih četvrti na svijetu koje se nalaze van Kine.

Portal Manila Buletin Onlajn objavio je oba videozapisa na Jutjubu, a na kojima se vidi kako je voda duž nebodera padala nekih 190 metara da bi se zatim raspršila u vlažnu izmaglicu.

Komentari

avatar