Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Šifra za seks Donalda Trampa i Melanije je “bosanski problem”

U slučaju da Donald i Melanija zaista krenu razgovarati o “Bosni”, iako nije baš jasno zašto bi to napravili, agenti će morati reći da “razmatraju Bosansko pitanje”

“Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu”. Kad začuju te riječi agenti američke Tajne službe biće sigurni – Donald Tramp i Melanija vode ljubav.

Naime, za sve što će Tramp raditi unutar i izvan Bijele kuće tajna služba ima šifre, a sudeći po pisanju Huffington Posta, šifra za seks je “bosanski problem”. Kao što možete pretpostaviti, Otpadnik je Donald, a Renesansa je njegova supruga Slovenka Melanija.

Ipak za šifru nije zaslužan Tramp, već njegov prethodnik Barak Obama koji je prije osam godina užem krugu savjetnika dao do znanja da mogu očekivati da će on i Mišel kad tad voditi ljubav u Bijeloj kući.

– Nije rekao da će sigurno voditi ljubav, ali nije to ni isključio. Nije isključio ni mogućnost da će voditi ljubav više nego jednom, rekao je Obamin bliski saradnik.

Sudeći po njegovim riječima, Obama je bio svjestan da se protiv svog seksualnog nagona ne može boriti pa bi dao Mišel do znanja šta želi.

Tokom 19. vijeka bilo je potpuno normalno da predsjednički par vodi ljubav u Bijeloj kući, ali s vremenom je ta praksa postala rjeđa. Posljednji predsjednik koji je redovno vodio ljubav u Bijeloj kući bio je Kalvin Kulidž, čiji je seksualni život sa suprugom postao intenzivniji nakon što im je umro mlađi sin.

U slučaju da Donald i Melanija zaista krenu razgovarati o “Bosni”, iako nije baš jasno zašto bi to napravili, agenti će morati reći da “razmatraju bosansko pitanje”. Kako piše Huffington Post, bosanske vlasti nijesu bile raspoložene za komentarisanje “bosanskog problema”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve