Detalji likvidacije: Ubijeni prigušivačima, jedan od ranjenih dopuzao do komšija za pomoć

Prema pisanju portala bz-berlin.de, u stanu u kojem su se nalazili ubijeni Darko Mijović i Nikola Jovanović, pronađena je i manja plantaža marihuane, a pozadina ovog obračuna vjerovatno je spor kriminalnih bandi

Dan nakon likvidacije crnogorskih državljana u njemačkom gradu Forstu, u tamnošnjim medijima isplivali su detalji ovog zločina.

Foto: DPA

Prema pisanju portala bz-berlin.de, u stanu u kojem su se nalazili ubijeni Darko Mijović i Nikola Jovanović, pronađena je i manja plantaža marihuane, a pozadina ovog obračuna vjerovatno je spor kriminalnih bandi.

Kako javlja portal bz-berlin.de, u mafijaškom napadu teško je ranjen i tridesetosmogodšinji muškarac, koji je u teškom stanju dopuzao do komšija, kako bi pozvao pomoć.

“On je krvav stajao u 5 sati ujutro ispred vrata i zvonio”, rekao je komšija, koji je i obavijestio policiju, piše bz-berlin.de.

Muškarac je, potom, spasilačkim helikopterom prevezen u bolnicu, gdje ga čuva policija.

Foto: Jörg Bergmann .

Prema informacijama iz njemačke policije, u stanu se nalazio i jedan Hrvat. Istražitelji su pregledali i dva potpuno nova Renoa, koja su bila parkirana ispred zgade, ali u njima nije pronađen ekspoloziv, kako se prethodno sumnjalo,

Ubistva u Forstu povezuju se sa organizovanim kriminalom, a kako piše i “Märkische Allgemeine Zeitung”, jedan muškarac je u teškom stanju. Taj list navodi da su i napadači su koristili oružje sa prigušivačima.

U njemačkim medijima nigdje se ne pominje identitet stradalih muškaraca.

Foto: DPA

Podsjetimo, crnogorski državljani Darko Mijović i Nikola Jovanović zvani Debeli ubijeni su u ponedeljak rano ujutro, u njemačkom gradu Forst. U mafijaškom obračunu, navodno je ranjen i kum Vladimira Ulame, Miloš Pavićević, te Marko Vesković i još jedna osoba, čiji je identitet nepoznat.

Komentari

avatar