Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Zvezda trojkom uz zvuk sirene srušila Valensiju

Crveno-bijeli su uspjeli da slave na euroligaškom debiju novog trenera Dragana Šakote, koji je obilježio jednočasovni prekid zbog kvara semafora, poslije velike borbe u posljednjim minutama

Košarkaši Crvene zvezde pobinedili su Valensiju u dvorani Aleksandar Nikolić u 11. kolu Eurolige trojkom Lorenca Brauna uz zvuk sirene rezultatom 76:73!

Foto: Antena M

Crveno-bijeli su uspjeli da slave na euroligaškom debiju novog trenera Dragana Šakote, koji je obilježio jednočasovni prekid zbog kvara semafora, poslije velike borbe u posljednjim minutama.

Vives je promašio trojku za Valensiju, a u posljednjem napadu za Zvezdu američki plejmejker preuzeo je odgovornost na sebe i trojkom preko ruke pogodio za pobjedu.

Crveno-bijeli su peti put zaredom pobijedili Valensiju u EL (bez ijednog poraza) i došli na skor 4/7, koliko imaju i Španci.

Nezaustavljivi Braun imao je 19 poena, tri skoka i šest asistencija. Pratio ga je Lazić sa 14 poena. Najefikasniji kod gostiju bio je Dubljević sa 22 poena, uz osam skokova, a pratio ga je Marinković sa 11 poena.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1200155670391058432

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve