Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Zvezda razbila PAO u prijateljskom meču, teža povreda Vajta

Navijače crveno-bijelih može da rastuži povreda Erona Vajta

Košarkaši srpskog šampiona Crvene zvezde sa uspjehom su otvorili takmičenje na pripremnom Magenta Sport kupu u Minhenu – izabranici Dejana Radonjića ubjedljivim rezultatom 83:55 bili su bolji od atinskog Panatinaikosa.

Najefikasniji u klubu sa Malog Kalemengdana na kraju utakmice bili su Nikola Kalinić sa 13, Nikola Ivanović sa 12 i Luka Mitrović sa 11 poena.

Ključnu razliku beogradski tim ostvario je u trećem periodu, koji je dobio sa više nego ubjedljivih 32:8. Tokom jednog tajm-auta u trećoj četvrtini mogao se čuti trener atinskih „zelenih“ Dimitris Priftis, koji je rekao:

„Ovo je pitanje poštovanja – oni nas trenutno ponižavaju!“

Navijače crveno-bijelih može da rastuži povreda Erona Vajta – on je poslije jednog duela u trećoj deonici povrijedio šaku, ali zadobio i posjekotinu na licu, a stepen povrede i dalje nije u potpunosti poznat. Zna se samo da je došlo do preloma, a Amerikanac je prevezen u bolnicu kako bi nastavio da dobija adekvatno liječenje u ovom trenutku.

Eron Vajt je išao na obruč u kontri, a poslije kontakta sa Okarom Vajtom iz Panatinaikosa sa leđa, pao je nakon zakucavanja i tom prilikom povrijedio ruku i udario licem u parket.

U drugom polufinalu turnira u Minhenu sastaju se Bajern Minhen i Virtus, a crveno-bijeli će sa pobjednikom tog duela igrati u nedjelju od 18 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve