Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Zvanično: Rašad Von pojačao Budućnost

Amerikanac koji je prošle sezone igrao za Igokeu ima NBA iskustvo. Bio je 17. pik na draftu 2015. godine, a zatim je igrao za Milvoki, Bruklin i Orlando. Von igra na poziciji beka šutera i izvjesno je da će biti značajno pojačanje za šampiona Crne Gore

Čenici Budućnosti se ne zaustavljaju. U subotu se potpisali ugovor sa trenerom Petrom Mijovićem, a zatim nastavili da slažu kockice u željeni mozaik. Dres Budućnosti u sezoni koja slijedi, nosiće Rašad Deandre Von.

Von, Foto: KK Budućnost

Amerikanac koji je prošle sezone igrao za Igokeu ima NBA iskustvo. Bio je 17. pik na draftu 2015. godine, a zatim je igrao za Milvoki, Bruklin i Orlando. Von igra na poziciji beka šutera i izvjesno je da će biti značajno pojačanje za šampiona Crne Gore.

Podsećanja radi, Budućnost je do sada produžila ugovore sa Nikolom Ivanovićem, Džastinom Kobsom, Aleksom Ilićem, Suadom Šehovićem, Zoranom Nikolićem. Važeće ugovore imaju Danilo Nikolić, Petar Popović, Milić Starovlah, Igor Drobnjak, Fedor Žugić. Načelan dogovor sa Filipom Barovićem je postignut, a sada ostaje da se vidi da li Skot Bamfort ostaje u Podgorici ili ne.

Ekipu su napustili Hasan Martin, Šon Kilpatrik, Luka Božić i Martinš Mejers. Nova pojačanja se očekuju uskoro.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve