Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

ZVANIČNO: Faruk Hadžibegić selektor “sokola“

Hadžibegić će sjuta potpisati ugovor, nakon čega će biti predstavljen na konferenciji za novinare zakazanoj za 13 časova u Kući fudbala

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore imenovao je Faruka Hadžibegića za selektora „A” reprezentacije Crne Gore. Novi selektor izabran je jednoglasnom odlukom članova IO i sa njim će biti potpisan ugovor do kraja sljedeće godine.

Faruk Hadžibegić

Hadžibegić će sjuta potpisati ugovor, nakon čega će biti predstavljen na konferenciji za novinare zakazanoj za 13 časova u Kući fudbala.

Prva akcija Hadžibegića očekuje u septembru kada će naša najbolja selekcija odigrati dvije utakmice u Podgorici – prijateljski duel sa Mađarskom i meč kvalifikacija za plasman na UEFA EURO 2020 protiv reprezentacije Češke.

Izvršni odbor je na današnjoj sjednici donio odluku o izgradnji nove tribine na glavnom terenu trening kampa FSCG i rekonstrukciji postojećih svlačionica. Realizacijom ovog projekta stvoriće se uslovi da se na Trening kampu FSCG odigravaju kvalifikacione utakmice mlađih i ženskih reprezentativnih selekcija.

Izvorfscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve