Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Žrijeb za Vimbldon: Đoković izbjegao Federera i Nadala do eventualnog finala

Đokovićem mogući rival u polufinalu je bolji iz duela između Saše Zvereva i Kevina Andersona, dok je u drugom dijelu žrijeba predviđen duel Federera i Nadala u polufinalu

Novak Đoković će odbranu titule na Vimbldonu početi duelom protiv Filipa Kolšrajbera, odlučeno je žrijebom.

Foto: Twitter

Potencijalni protivnik prvog nosioca u četvrtfinalu je Stefanos Cicipas, a ako ne bude iznenađenja gledaćemo reprizu finala Rolan Garosa u toj rundi takmičenja jer će se sastati Dominik Tim i Rafael Nadal.

Đokovićem mogući rival u polufinalu je bolji iz duela između Saše Zvereva i Kevina Andersona, dok je u drugom dijelu žrijeba predviđen duel Federera i Nadala u polufinalu.

Rodžer Federer će na premijeri igrati protiv Lojda Herisa iz Južne Afrike. U trećoj rundi čeka ga polufinalista Australian opena Luka Puj, a potom i tradicionalno nezgodni Borna Ćorić.

Šampion Rolan Garosa će takmičenje započeti kao treći nosilac duelom protiv Japanca Sugite, ali bi već u drugom kolu mogao da ima problema protiv temperamentnog i nepredvidivog Nika Kirjosa.

U trećoj rundi vjerovatno bi igrao protiv Šapovalova, a uoči meča sa Dominikom Timom sačekao bi ga Marin Čilić, koji ga je pobijedio prije nekoliko dana u egzibicionom meču.

Vimbldon počinje u ponedjeljak, a titulu će braniti Novak Đoković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve