Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Žrijeb: Sutjeska sjutra otkriva ime rivala za kvalifikacije LŠ

Sutjeska je bila prilično aktivna tokom prelazanog roka. Nosioci igre su ostali u sastavu tima, a angažovana su tri bivša reprezentativca Crne Gore, pa je jasno da će ekipa iz Nikšića pokušati u sezoni koja slijedi da stigne do treće uzastopne titule, kao i da ostavi trag u Evropi

Fudbaleri Sutjeske sjutra će saznati ime rivala u kvalfikacijama za Ligu šampiona, a danas su počeli sa pripremama.

FK Sutjeska
Foto: FK Sutjeska

Sutjeska je bila prilično aktivna tokom prelazanog roka. Nosioci igre su ostali u sastavu tima, a angažovana su tri bivša reprezentativca Crne Gore, pa je jasno da će ekipa iz Nikšića pokušati u sezoni koja slijedi da stigne do treće uzastopne titule, kao i da ostavi trag u Evropi.

Novi igrači aktuelnog šampiona postali su, štoper Aleksandar Šofranac, koji se tako vraća kraj Bistrice nakon tri godine. Pojačanje u napadu je Stefan Nikolić, koji je zapaženu karijeru počeo da gradi upravo u Nkšiću, a stigao je i ofanzivni vezista Piksi Kojašević.

Ugovori su produženi sa Bojanom Božovićem, Markom Ćetkovićem, Darkom Bulatovićem i Božom Markovićem. Slobodni u izboru nove sredine su Miloš Vučić, Luka Merdović i Zakarija Alharais koji će karijeru nastaviti u Tunisu.

Uz momke koji su prošle sezone bili lideri tima, a koji su ostali u sastavu tima i za sezonu koja sledi jasno je da će Sutjeska biti jedan od glavnih konkurenata za osvajanje trofeja u Crnoj Gori. Nikišićani su prošle sezone prikazali dobre partije u Evropi, iako su eliminisani od Astane u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a od Alaškerta u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Sada se čeka ime rivala za prvo kolu kvalifikacija, na žrijebu koji će se obaviti sjutra, a Sutjeska se nada da će imati makar malo sreće.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve