Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Žrijeb: Sutjeska izbjegla najteže

Sinoć kasno Nikšićani su već na neki način imali sreće – od 47 mogućih rivala, smješteni su u grupu 15, gdje su kao povlašćeni uz kiparski APOEL, izraelski Beitar Jerusalim, te pobjednik meča Santa Koloma – Iskra, saznali potencijalne rivale. Sutjeska po tome za rivala može imati Borac iz Banjaluke, albansku Tiranu, Lokomotivu iz Plovdiva i pobjednik meča pretkola Tre Pene (San Marino) – Gjilani (Kosovo)

Sa nestrpljenjem se kraj Bistrice iščekuje žrijeb, a on će biti okončan danas u 13 sati i znaće se ko će biti protivnik Sutjeske 27. avgusta u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Foto: FK Sutjeska

Sinoć kasno Nikšićani su već na neki način imali sreće – od 47 mogućih rivala, smješteni su u grupu 15, gdje su kao povlašćeni uz kiparski APOEL, izraelski Beitar Jerusalim, te pobjednik meča Santa Koloma – Iskra, saznali potencijalne rivale.

Sutjeska po tome za rivala može imati Borac iz Banjaluke, albansku Tiranu, Lokomotivu iz Plovdiva i pobjednik meča pretkola Tre Pene (San Marino) – Gjilani (Kosovo).

Jasno je da su Nikšićani imali sreće, jer osim Lokomotive protiv svih ostalih rivala nosili bi možda i ulogu favorita.

Sutjeska je izbjegla timove kao što su Slavija iz Sofije, slovačka Žilina i Ružomberok, Željezničar ili tek predstavnici Poljske.

Eventualno, ukoliko bi Nikšićani bili uspješni na međunarodnoj sceni, kao što su lani, u nastavku takmičenja mogli bi odmjeriti snage sa vrlo zvučnim imenima evropskog fudbala. Na tom spisku potencijalnih su i Milan, Totenhem, Glazgov Rendžers, Galatasaraj, Bazel, Partizan, Standard Lijež, Granada, Steaua, Rozenborg, Hajduk iz Splita, Dinamo Moskva…

Da bi tim Dragana Radojičića stigao do velikih moraće da savlada prvu stepenicu, a kao što je poznato crnogorskim timovima i to rijetko polazi za rukom.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve