Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Zlatičanin kod Janovića: “Čast mi je da boksujem pod crnogorskom zastavom”

Iz Ministarstva podsjećaju da je Zlatičanin stekao status vrhunskog sportiste i doživotnu mjesečnu naknadu od Ministarstva sporta i mladih na osnovu osvajanja šampionskog pojasa u lakoj kategoriji u naprestižnijoj WBC verziji što je ujedno i najveći rezultat crnogorskog boksa

Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je Dejana Zlatičanina uoči bokserskog spektakla u SC Morača i meča u nedjelju sa Viškanom Murzabekovim.

Foto: Ministarstvo sporta

Janović je tom prilikom istakao da ga posebno raduje što je Zlatičanin upravo želio da svojoj publici u Crnoj Gori podari ovako značajan bokserski spektakl.

“Zaista mi je drago što je Dejan upravo odabrao da, zajedno sa drugim bokserima, priredi ovako značajan sportski događaj svim ljubiteljima boksa u Crnoj Gori. Njemu i ostalim našim bokserima želim da nas u nedjelju obraduju sa pobjedama ali i ako bude poražen Dejan će za nas uvijek biti svjetski šampion kojem smo zahvalni zbog ogromnog uspjeha koji je ostvario u ovom sportu”, kazao je ministar Janović.

Zlatičanin je posebno zahvalio ministru Janoviću na prepoznavanju i vrednovanju pravih rezultata u sportu i istakao da mu je uvijek velika čast boksovati pod crnogorskom zastavom.

Iz Ministarstva podsjećaju da je Zlatičanin stekao status vrhunskog sportiste i doživotnu mjesečnu naknadu od Ministarstva sporta i mladih na osnovu osvajanja šampionskog pojasa u lakoj kategoriji u naprestižnijoj WBC verziji što je ujedno i najveći rezultat crnogorskog boksa.

U nedjelju će, osim njega boksovati i Nikola Sjekloća, Dilan Prašović i Momčilo Zlatičanin.

Sastanku kod Janovića su prisustvovali i Momčilo Zlatičanin u svojstvu organizatora, Todor Zečević, promoter meča, Zdravko Matović, generalni sekretar Bokserskog saveza Crne Gore i Boban Nikić, tehnički organizator.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve