Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Živković: Po obavezi moramo da osvojimo duplu krunu

Utakmica Budućnost Bemax – Podgorica igra se sjutra u ,Bemax areni, sa početkom u 16.30 časova. Finalna serija igra se na dvije pobjede, a drugi meč finala igraće se u istoj dvorani u srijedu

Košarkašice Budućnost Bemaxa igraće za 14. titulu prvaka, 12. u nezavisnoj Crnoj Gori, a drugi put uzastopno za trofej će se boriti protiv Podgorice, koja je filijala ,,plavih”, što je najbolji dokaz da je podgorički klub napravio bazu najboljih crnogorskih igračica…

– Već dugo smo bez konkurencije u Crnoj Gori, tako da se dupla kruna na neki način očekuje od nas. Nakon obaveza u WABA ligi sada smo fokusirane na trening i naravno da po obavezi moramo da osvojimo duplu krunu. Nakon Kupa, sada slijedi borba za titulu i naravno da smo svjesne da imamo ulogu apsolutnog favorita. Drago mi je da je Podgorica opet u finalu – rekla je Dragana Živković, kapitenka Budućnost Bemaxa.

Podgorica je od formiranja igrala već tri finala – prošle sezone izabranice Petra Stojanovića igrale su oba finala, a sada nakon borbe za Kup, igraće i finale plej-ofa.

– Za nas je velika stvar da imamo priliku da igramo jače utakmice protiv Budućnosti, jer je to za naše mlađe igračice dobra prilika da vide trenutne mogućnosti, ali i da kroz takve utakmice stiču iskustva. Igrali smo nekoliko egal utakmica protiv Primorja, a ovo će biti šansa da na kraju sezone pokušamo da protiv nedodirljive Budućnosti pokušamo da ostavimo što bolji utisak i da se mlade igračice predstave u što boljem svijetlu – kazao je trener Podgorice Petar Stojanović.

Utakmica Budućnost Bemax – Podgorica igra se sjutra u ,,Bemax areni“, sa početkom u 16.30 časova. Finalna serija igra se na dvije pobjede, a drugi meč finala igraće se u istoj dvorani u srijedu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve