Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Zidan želi da se Ramos penzioniše u Realu

Iskusni 34-godišnji španski reprezentativac trenutno pregovara s Upravnim odborom kluba o produženju ugovora, koji mu ističe u junu 2021. godine

Zinedin Zidan, trener Real Madrida izrazio je želju da se kapiten Serhio Ramos penzioniše u redovima “kraljevskog kluba“.

Foto: Guliver/Gettyimages

Iskusni 34-godišnji španski reprezentativac trenutno pregovara s Upravnim odborom kluba o produženju ugovora, koji mu ističe u junu 2021. godine. Real ima politiku da igračima starijim od 30 godina nudi samo produženje na godinu dana, ali Ramos želi da se obaveže na još dvije po isteku važećeg ugovora.

Zidan želi da klub pregovara i omogući Ramosu da ostane i završi karijeru u glavnom gradu Španije.

“Ramos je naš vođa i kapiten. Pokazuje nam put na terenu. Ovdje je već dugi niz godina i ovdje se mora penzionisati“, kazao je Zidan za španske medije.

Ramos je za Real odigrao 644 utakmice u svim takmičenjima, po čemu je peti po broju nastupa u istoriji kluba. Samo u La Ligi je odigrao 448 duela.

Potrebna mu je još samo jedna utakmica da bi se izjednačio po broju nastupa u svim takmičenjima sa Santilanom. Međutim, dvogodišnji ugovor će mu trebati ako želi da se probiti među prva tri igrača po broju nastupa, a to su Manuel Sančis (710 utakmica), Iker Kasiljas (725) i Raul Gonzalez (741).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve