Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Zidan zainteresovan za Pjanića i Jovića

Nije tajna da je Real, prije svega, zainteresovan za Miralema Pjanića koji želi da se oproba u najvećem klubu na svijetu

Kako pišu mediji u Italiji, Falji Ramadani se sastao sa direktorom Reala, Anhelom Sančezom, na meniju su bila dva igrača.

Foto: Beinsports.com

Nije tajna da je Real, prije svega, zainteresovan za Miralema Pjanića koji želi da se oproba u najvećem klubu na svijetu. Nema još kontakta između dva kluba, ali je Ramadani već upozorio da će cijena biti paprena.

Možda ne, kao prošlog ljeta, kada je Juve tražio 100 miliona, ali Pjanića neće prodati ispod 80. Juventusov cilj nije da se liši Bosanca, ali ako bude insistirao da ide, iako mu je prošlog ljeta produžen ugovor, mogli bi da napune kasu. Moraće da potraže prije toga zamjenu, jer se pokazalo da je za Pjanića nemaju.

Drugi igrač oko koga se raspituje Real je Luka Jović. Tu stvari nisu do kraja jasne, sada je ponovo aktuelizovana priča oko Grizmana, iako Barselona pregovara sa Jovićem, pojavio se Bajern, a čini se da će Real sačekati rasplet i probati da se umiješa i nađe zamjenu za budućnost, odnosno alternativu Karimu Benzemi.

Već smo rekli, imaju oko pola milijarde eura na raspolaganju, tri konkretne mete, od koji su čini se dvije gotovo nemoguće misije, ali će svakako potrošiti veliki novac, kako bi značajno ojačali tim, nakon neuspješne sezone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve