Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Zidan: Važna pobjeda, bez obzira na ishod meča Atletika i Barse

Real je slavio sa 2:1 i na veoma težak način izbio na čelo tabele posle pobjede

Fudbaleri Real Madrida slavili su u gostima uz određene probleme protiv Alavesa u 14. kolu La Lige, a trener ekipe Zinedin Zidan bio je zadovoljan karakterom koji su njegovi igrači iskazali na meču.

Zidan, Foto: Beinsports.com

Real je slavio sa 2:1 i na veoma težak način izbio na čelo tabele posle pobjede.

„Bez obzira na ishod meča koji će Barselona u nedelju igrati protiv Atletiko Madrida, ovo je veoma bitna utakmica za nas. Mi za ovo živimo, pobjede na ovakvim gostovanjima“, izjavio je Zinedin Zidan.

„Pokazali smo svoju ličnost, morali smo da se borimo, a ja sam znao da ćemo u tome uspjeti. Danas sam doneo odluku da Areaola zaigra, veoma je dobro trenirao. On nas je spasao, baš kao što to nekad radi i Kurtoa. Militao je bio veoma dobar i on treba da igra“, dodao je francuski trener.

„Bilo je jako teško osvojiti tri boda na ovom gostovanju, ali smo u tome uspjeli“, zaključio je Francuz, koji je sa Realom bio trostruki osvajač LŠ.

Do kraja meseca Real čekaju teške utakmice – kod kuće će u La Ligi igrati protiv Atletik Bilbaoa i Espanjola, dok će gostovati na Mestalji protiv Valensije i na Kamp Nouu u „El klasiku.“

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve